fbpx

Sygedagpenge

checkSøg sygedagpenge her

checkFå dine sygedagpenge automatisk

checkBekymringsfri sygedage

checkSpar tiden og slip bekymringen

nem-HR er den mest effektive løsning for dig som selvstændig eller arbejdsgiver, der skal søge sygedagpenge i NemRefusion!

nem-HR sparer dig for at bruge tid og ressourcer på at søge sygedagpenge og refusion i forbindelse med sygefravær. Hvad enten du lægger dig syg som selvstændig, eller har en medarbejder som har haft sygefravær, kan vi hjælpe dig med det samme.

Billig og effektiv hjælp til sygedagpenge

Sygefravær kan være en bekostelig affære, fordi du i fraværsperioden skal dække tabt arbejdsmængde. Vi indhenter din refusion af sygedagpenge og du afregnes kun for forbrug.

I nem-HR yder vi gratis rådgivning til alle vores kunder og vi besvarer 95 procent af vores opkald indenfor 30 sekunder!

Vi har solid erfaring med de offentlige systemer, regler og deadlines, som vi skåner dig for at skulle bekymre dig om. Vi klarer nemlig al din kontakt til de offentlige instanser og vores unikke system sikrer en komplet proces, der på dine vegne giver os det forkromede overblik, som skaber sikkerhed for:

  • At du altid får søgt din refusion af sygedagpenge til tiden
  • At du overholder statens deadlines for indberetning, så du ikke unødigt mister refusion
  • At du undgår småfejl, som på sigt kan være bekostelig for din virksomhed

Har du en sygedagpengeforsikring?

Er du forsikret for dine medarbejderes fravær? Hvis ikke, er det en overvejelse værd. Læs mere om hvordan du let ansøger om sygedagpengeforsikring her.

Få dine sygedagpenge nu!

Som arbejdsgiver er du forpligtet til at indberette i NemRefusion hos Virk. Det kan du nu nemt og hurtigt slippe for, via vores kontaktformular eller på SMS.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Ring bare – Tlf. 31 155 155

– Gennemsnitlig svartid 22 sek

Bliv kontaktet (Sygedagpenge)
Sending

Det siger kunderne om servicen:


anmeldelses-stjerner

Super nemt!

Refusion af offentlige ydelser er super nemt og effektivt i samarbejde med nem-HR.
Nu får vi husket at søge vores dagpengerefusion. Før i tiden glemte vi at søge, fordi det var for besværligt.

Kim Ottzen

anmeldelses-stjerner

Vil aldrig bruge andet end Nem-HR igen!

Vi bruger i dag nem-hr til at lave vores løn, sygedagpenge og barsel i ny og næ. Det er altid styr på tingene og man kan få svar på alt ligemeget hvad vi måtte være i tvivl om og prisen er helt perfekt da man kun betaler for det man får, ikke mindre men faktisk lidt mere engang imellem.
De skal have 5 store stjerner fra os!

Merete Hansen

Call Now Button