Barselsdagpenge

Klik her for at indberette barsel

Få barselsdagpenge hurtigt og effektivt

At vente barn er en smuk og unik oplevelse. Vi mener at alle kvinder fortjener en ukompliceret graviditet og barselsperiode. Er du selvstændig og skal på barsel eller har du en medarbejder som skal på barsel, kan vi hjælpe dig.

Det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i regler og deadlines hos det offentlige, når du skal søge barselsdagpenge. Vi klarer hele dit barselsforløb og garanterer dig din barselsrefusion og barselsdagpenge for hele fraværsperioden. Vi sparer dig derfor for unødig stress og bekymring i en tid, hvor du eller din medarbejder skal holde fokus andre steder.

Når du bruger Nem-HR, slipper du for NemRefusion og skal ikke bekymre dig om kontakten til kommuner, foreninger, barselsforsikringer og eller fonde. Hos os er du i trygge hænder og er sikret de barselsdagpenge eller den refusion du har krav på.

Det hele kører automatisk

Via os kan du modtage dine barselsdagpenge og refusion helt automatisk og du skal ikke foretage dig noget. Vi registrerer alle nødvendige data i starten af barselsforløbet og kan også hjælpe dig, hvis der skulle opstå sygdom under graviditeten.

Eller ring til os på: +45 31 155 155

Bliv kontaktet af en specialist
Bliv kontaktet (Barselsdagpenge)
Sending
Bliv kontaktet af en specialist
Bliv kontaktet (Barselsdagpenge)
Sending

Hvordan kan Nem-HR hjælpe dig?

Ånd lettet op og kontakt Nem-HR  – så modtager du din refusion automatisk fremover.

Vi sørger nemlig for alt det praktiske forbundet med at søge barselsrefusion eller barselsdagpenge.

Som arbejdsgiver er du forpligtet til at indberette i NemRefusion hos Virk. Det kan du nemt og hurtigt gøre via vores onlineformular.

Line Duncan

Er din specialist i barselssager

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Skal vi sikre dig den barselsrefusion eller de barselsdagpenge du er berettiget til?