fbpx

Barselsdagpenge

Bliv kontaktet (Barselsdagpenge)
Sending

nem-HR sikrer dig den barselsrefusion eller de barselsdagpenge du er berettiget til!

At vente barn er en smuk og unik oplevelse. Vi mener at alle kvinder fortjener en ukompliceret graviditet og barselsperiode. Er du selvstændig og skal på barsel eller har du en medarbejder som skal på barsel, kan vi hjælpe dig.

Hvad gør jeg når min medarbejder skal på barsel?

Ånd lettet op og kontakt nem-HR  – så modtager du din refusion automatisk fremover. Vi sørger nemlig for alt det praktiske forbundet med at søge barselsrefusion eller barselsdagpenge.

Barselsdagpenge via NemRefusion

Det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i regler og deadlines hos det offentlige, når du skal søge barselsdagpenge. Vi klarer hele dit barselsforløb og garanterer dig din barselsrefusion og barselsdagpenge for hele fraværsperioden. Vi sparer dig derfor for unødig stress og bekymring i en tid, hvor du eller din medarbejder skal holde fokus andre steder.

Når du bruger nem-HR, slipper du for NemRefusion og skal ikke bekymre dig om kontakten til kommuner, foreninger, barselsforsikringer og eller fonde. Hos os er du i trygge hænder og er sikret de barselsdagpenge eller den refusion du har krav på.

nem-HR er eksperter i barselsdagpenge

Via os kan du modtage dine barselsdagpenge og refusion helt automatisk og du skal ikke foretage dig noget. Vi registrerer alle nødvendige data i starten af barselsforløbet og kan også hjælpe dig, hvis der skulle opstå sygdom under graviditeten.

Indberet din refusion hos os og få dine penge hurtigt!

Som arbejdsgiver er du forpligtet til at indberette i NemRefusion hos Virk. Det kan du nemt og hurtigt gøre via vores kontaktformular.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Få hjælp til NemRefusion, Sygedagpenge og Barsel nu

Vi ringer dig op inden for kort tid

Bliv kontaktet (Barselsdagpenge)
Sending

Ring bare – Tlf. 31 155 155

– Gennemsnitlig svartid 22 sek

Det siger kunderne om servicen:


anmeldelses-stjerner

Nem og pålidelige service

Nem og pålidelig service
Vi har brugt nem-HR i forbindelse med barsel og sygdom. De indberetter og overholder alle deadlines, så man ikke selv skal tænke på det i en travl hverdag.
Hvis der har været spørgsmål, har de altid være behjælpelige.
Vi vil fortsat benytte os af nem-HR’s service.
Så hvis man søger en nem og pålidelig service, er nem-HR en super løsning.

Pia Pedersen

anmeldelses-stjerner

Service i topklasse!

Jeg har brugt nem-HR til refusion af syge og barselsdagpenge og andre ting i mange år.
De er altid klar ved telefonen og på mail så jeg får hurtig svar, og kan gå helt udenom det offentlige og det tidsspilde der er forbundet med disse opgaver.
Jeg har for nyligt også lagt mit regnskab og løn hos dem for at få samlet det hele, også her må jeg give nem-HR topkarakter.

Jeg ville aldrig tvivle med at anbefale nem-HR til andre. Kan VARMT anbefales!!!

Kim Ravn Olesen

Call Now Button