Vores Gazellehjerte banker hurtigt for alle vores kunder og partnere!

gazelle2019, børsensgazelle, gazelle, nem-HR

For andet år i træk har vi overlevet savannens barske vilkår og har klaret året som en heldig Gazelle – helt uden at støde på en sulten løve undervejs.

Æren skylder vi vores flok – vores kunder og partnere – som har gjort det muligt. Uden jeres opbakning og investering i vores services havde vi ikke formået at få den pris, vi står med igen i år. Af hjertet tak til jer!

Og nu til lidt ananas i egen juice, for det er også okay, når man er virkelig stolt. For lige knap 13 år siden satte vi os hos nem-HR for at hjælpe virksomheder i hele Danmark med offentlige ydelser som bl.a. refusion af syge- og barselsdagpenge – administrative opgaver som vi ved trækker tænder ud og tager alt for lang tid. Det gjorde vi, så vores kunder kan koncentrere sig om deres kerneforretning og det, de er bedst til.

Vores løfte har hele tiden været at yde den service, vi selv drømmer om – og det er også grunden til endnu en Gazellekåring i år. For hvis vi ikke formåede at leve op til vores løfte og hæve barren for god service, ville vi ikke have nogle kunder den dag i dag – og heller ingen Gazelle.  Lav rette

Vi vil gøre alt for at leve op til samme standard endnu et år og håber, at I altid vil holde os ved ilden, hvis vi ikke formår at gøre hverdagen bare en smule nemmere for jer.

Gazelle, børsen, Gazelle2019
Call Now Button