Disc analyse

Få en professionel DISC adfærdsanalyse.

DISC analysen

På kun 10 minutter giver DISC analysen en detaljeret indsigt i, hvordan en person vil fungere i en given jobrolle i din virksomhed. Det kan give dig større sikkerhed i forbindelse med rekruttering og reducerer personaleomsætningen.

Nem-HR udfører analysen i samarbejde med medarbejderen og giver jer begge feedback.

Er du ude efter en speciel profil til en bestemt stilling, kan vi i samarbejde søge en efter denne profil for at optimere ansættelsesprocessen.

Du kan også anvende det på det eksisterende personale for at forbedre arbejdsfordelingen og sammensætningen i forskellige teams for i sidste ende at optimere bundlinjen.

Hør mere om DISC

Bliv kontaktet (DISC)
Sending

Få rabat på jeres DISC profiler

DISC profil – hvad gør det for dig?

Ved hjælp af de grundlæggende adfærdsdimensioner: Dominans, Indflydelse, Stabilitet og Compliance forsyner Thomas Person Profil Analysen (PPA/DISC) jer med værdifulde informationer om testpersonens motivationsfaktorer, værdier, grundlæggende frygt og adfærdsmæssige stil.

Medarbejdere ansættes ofte ud fra deres uddannelsesbaggrund, viden og ekspertise, men de bliver som oftest afskediget, fordi personen mangler de relevante færdigheder i det daglige arbejde.

Adfærdsanalyser hjælper dig med at sikre, at den bedst matchende kandidat ansættes og at du placerer den rette person i den rette jobrolle. Analyserne hjælper samtidig mennesker med at øge deres selvforståelse og selvindsigt og hjælper både de enkelte ansatte og teams til at kommunikere bedre.

Martin Rasmussen

Din specialist i DISC adfærdsanalyse

Martin er certificeret DISC analytiker og kan hjælpe dig med at ansætte de rette personer, samt med at fremme effektiviteten og samarbejdet mellem de ansatte du allerede her.

Ring: +45 31 155 155

Skriv til Martin
Bliv kontaktet (DISC) 2
Sending