fbpx

EfterUddannelse.dk

checkHjælp til EfterUddannelse.dk

checkModtag VEU-godtgørelse automatisk

checkHurtig service og gratis rådgivning

checkPris kun 175 – 350 kr.

Bliv kontaktet (Efteruddannelse.dk)
Sending

Find det rette kursus og modtag din refusion automatisk

I forbindelse med EfterUddannelse.dk kan vi hos nem-HR være dig behjælpelig med tilmelding til kurser og/eller ansøgning om VEU-godtgørelse efter kursets afslutning.

For at spare dig tid og ressourcer kan vi klare tilmeldingen til kurset og/eller ansøgningen om VEU-godtgørelse for dig, så du ikke længere behøver tage tid ud af kalenderen.

Hurtig og effektiv service vedrørende EfterUddannelse.dk

Når du bruger nem-HR sørger vi for, at du ikke skal foretage dig andet end at koncentrere dig om at deltage på kurset. Vi gør det nemt og overskueligt for dig og sørger for, at du får hvad du er berettiget til – og du afregnes kun for forbrug.
Vi hjælper dig i henhold til dine ønsker og behov, uden at vi binder dig med noget abonnement. Vi kræver ingen opstartspris og i aftalen med os, forekommer der heller ikke nogle skjulte udgifter.

Søg refusion via din Kompetencefond

Hvis du betaler til én af de mange kompetencefonde, kan du få forhøjet refusion i forbindelse med deltagelse på forskellige kurser. Det kan være svært at finde ud af hvad du har krav på, samt hvordan du får søgt den ekstra refusion i forbindelse med det afholdte kursus. 
Hos nem-HR får du refusionen udbetalt, uden selv at skulle bruge tid og energi på at søge.

Styr på NemID og Digital postkasse?

Vi tilbyder også hjælp til bestilling, installation og opsætning af NemID medarbejdersignatur, hvis du ikke allerede har dette.

Efter afviklingen af digital signatur, er det nu obligatorisk at benytte NemID medarbejdersignatur ved indberetning og adgang til de fleste offentlige og kommunale instanser. NemID medarbejdersignatur benyttes til adgang til din obligatoriske digitale postkasse og til at tildele fuldmagt til servicevirksomheder som nem-HR, der assisterer med indberetninger via virk.dk.
For at gøre det nemmere for dig, kan vi fjernstyre din computer. Således kan vi bestille, installere og aktivere din nøglefil eller dit nøglekort via din computer med det samme. Herefter opsætter og aktiverer vi din digitale postkasse og laver en genvej på din computer, så du altid har direkte adgang.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Ring bare – Tlf. 31 155 155

– Gennemsnitlig svartid 22 sek

lønadministration, løn, loen, efteruddannelse.dk, veu, veu-godtgørelse,, godtgørelse, kursus, amu-kursus, amu,

Det siger kunderne om servicen:


anmeldelses-stjerner

Empatisk og professionelt

Det er et misvisende spørgsmål, når nem-HR spørger: ”Hvad siger kunderne om os?”. De burde istedet spørge: ”Hvad mener vores kolleger og partnere om os?”. Den empati og professionalisme som nem-HR har udvist over for mit firma i en svær tid, er ellers noget man kun kan håbe på, fra en skattet partner eller værdsat kollega.
Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge nem-HR, som en udvidelse af sit firma hvor man, for et meget beskedent beløb, tilfører sit firma en meget værdifuld og loyal ressourcemængde.

Rene E. Herringe – Jørn B. Herringe A/S

anmeldelses-stjerner

Der er tale om et firma der lever op til navnet NEM-HR!

Som i nemt at få fat i, og det er super vigtigt for mig.
Læg en besked på mail eller endnu lettere på telefonsvareren, og de svarer tilbage senest dagen efter.
Javist, de tager deres betaling, men jeg sparer en masse timer på kontoret, det kan sagtens betale sig.

Søren Lund – Hornsyld Malerfirma

Call Now Button