fbpx

AUB – Elevrefusion

checkModtag elevrefusion automatisk

checkVi varetager dine offentlige ydelser

checkFå din bonus udbetalt automatisk

checkVi yder altid pålidelig service

Bliv kontaktet (AUB - Elevrefusion)
Sending

ELEVREFUSION FRA AUB VIA VIRK.DK

Hos nem-HR sikrer vi dig elevrefusion fra AUB via Virk.dk automatisk og vi kan hjælpe dig allerede i dag!

Elevrefusion

Din virksomhed er berettiget til elevrefusion, hvis du har en lærling, som har været på skole eller som er ansat på en aftale med bonusordning. Vi garanterer at vi kan spare dig tid og penge, så du ikke behøver at bruge ressourcer på at få den elevrefusion din virksomhed har krav på.

nem-HR sikrer dig din elevrefusion

Få en pålidelig samarbejdspartner i nem-HR og bliv befriet for at skulle sidde i kø hos AUB og andre offentlige instanser. Vi kan overtage al din kommunikation til det offentlige og vi tilbyder løbende opfølgning af hele lærlingeforløbet – også vedrørende din lærlings skoleophold og bonusordning. På denne måde sikrer vi dig, at du modtager din refusion rettidigt, uden selv at skulle tilsidesætte dit arbejde i processen.

Du skal ikke foretage dig noget, mens din lærling er væk.
 Hos nem-HR sørger vi for at søge elevrefusionen for dig, så snart det er muligt.

Professionel service og gratis rådgivning

Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder og besvarer 95 procent af vores opkald indenfor 30 sekunder.

Vi ved at det kan være kompliceret og som oftest tidskrævende, at søge elevrefusion fra AUB via Virk.dk. Vi giver dig sikkerhed for:

  • At din elevrefusion bliver søgt rettidigt
  • At du ikke overskrider AUB’s tidsfrister for indberetning og risikerer tabt elevrefusion
  • At du undgår småfejl, som på sigt kan koste din virksomhed dyrt

Indberet din elevrefusion hos os og få dine penge nu!

Kontakt nem-HR og få meget mere at vide om hvordan vi kan hjælpe dig med elevrefusion fra AUB. Du kan nemt og hurtigt søge elevrefusion via vores kontaktformular, via mail eller på telefon.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

elev, aub, lærling, lærlingetilskud, voksenlærling, veu, veu-godtgørelse, amu, kursus, efteruddannelse.dk,

Ring bare – Tlf. 31 155 155

– Gennemsnitlig svartid 22 sek

Læs historien fra en tilfreds kunde:


anmeldelses-stjerner

Jeg fik 10.000 kr. jeg ikke anede jeg havde ret til!

Jeg henvendte mig til Nem-HR var i første omgang da jeg havde en gravid medarbejder der blev sygemeldt.
Det var første gang for mig at jeg havde en langtids sygemeldt medarbejder, derfor skulle jeg ind på Virk og anmelde medarbejderens langtidsygedom.
Det kan være svært for mig at nå i dagligdagen at sætte mig ind i alle regler, når jeg samtidig har ringende telefoner og bliver oftest afbrudt mange gange når jeg har “ kontordag”
Derfor tog jeg henvendelse til Nem-HR, fortalte dem om problematikken og gav dem alle oplysningerne, så ordnede de det for mig. “Det var skønt“ Jeg har så meget andet jeg skal nå i hverdagen!

Personalet i Nem-HR var meget nemme at tale med og forstod hurtig problemet og hvordan det skulle løses ! jeg fornemmede straks at det var et område de tit var inde at arbejde med, så det var rigtig rart at kunne give tøjlerne til dem, så jeg kunne komme videre med mine ting.
Det tog ikke lang tid inden problemet var løst og som en ekstra gevinst fandt de faktisk en del befordrings penge fra 2012, som jeg ikke lige havde fået hentet ! Det har jeg efterfølgende tænkt at det egentlig var rigtigt rart lige at få kigget tingene igennem med professionelle øjne. Så jeg fik hentet lidt over kr. 10.000.00 hjem til butikken og Nem-HR forlangte egentlig kun et ganske lille honorar.

Så alt i alt vil jeg til en hver tid anbefale www.nem-hr.dk til alle erhvervsdrivende !

Karins Blomster

Call Now Button