fbpx

Fleksjob og Løntilskud

checkModtag din fleksjobrefusion automatisk

checkVi kan indhente din refusion nu

checkVi frigiver din tid straks

checkLøntilskud uden problemer

Bliv kontaktet (Fleksjob og Løntilskud)
Sending

FLEKSJOB OG LØNTILSKUD

Hos nem-HR kan vi gøre det langt nemmere for dig, når du skal søge løntilskud eller har en medarbejder i fleksjob.

Fleksjob

Når du som virksomhed har en medarbejder ansat i fleksjob og skal søge fleksjobrefusion, kan det sommetider være en byrde og ikke mindst administrativt stjæle for meget tid fra dig i den daglige drift af din virksomhed. Men hvis du ikke får søgt refusion til fleksjob korrekt og rettidigt, kan den gå tabt.

Fleksjobrefusion

Hos nem-HR kan vi søge fleksjobrefusionen for dig, samt ved få søgt sygedagpenge ved sygdom, uanset om din medarbejder er fleksjobber på ny eller gammel ordning. Vi klarer al din kontakt til de offentlige instanser og indhenter din fleksjobrefusion, mens du kan have fokus på virksomheden og dét du er god til.

Løntilskud

At søge refusion i forbindelse med en medarbejder i løntilskud kan være kompliceret og tidskrævende. Vi frigiver dig tid til dine vigtigere arbejdsopgaver, når vi varetager det tunge administrative arbejde forbundet med at søge refusion. Fremadrettet sætter vi også struktur for dine rutiner med de offentlige systemer, så du er sikret at din løntilskud bliver søgt rettidigt.

Refusion af løntilskud

Med vores mere end 17 års erfaring inden for offentlige ydelser er vi din foretrukne samarbejdspartner, når det drejer sig om løntilskud og refusion.

Vi skal blot modtage en lønseddel for at kunne søge refusionen, og så giver vi garanti for at løntilskuddet hurtigst muligt lander på din virksomheds NemKonto.

Søg løntilskud eller fleksjobrefusion hos os og få dine penge nu!

Som arbejdsgiver er du forpligtet til at indberette i NemRefusion hos Virk. Det kan du nu nemt og hurtigt slippe for via vores kontaktformular, via vores mailservice eller på SMS.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

fleksjob, flexjob, tilskud, løntilskud, sygedagpenge, barsel,

Ring bare – Tlf. 31 155 155

– Gennemsnitlig svartid 22 sek

Det siger kunderne om servicen:


anmeldelses-stjerner

Lige den service vi havde brug for!

nem-HR sørger for at vi får alle de offentlige ydelser vi er berettigede til. De holder styr på tingene for os. Både dagpenge og løntilskud.
Og deres beskedne honorar er tjent hjem mange gange i forhold til datidens forbrugte tid og mistet refusion.

Jeppe Klintrup – Pro Diamant

anmeldelses-stjerner

Jeg er meget lettet efter nu

Vi har tabt mange penge på ikke at få de løntilskud vi egentlig er berettiget til. Men efter at have fået god professionel hjælp fra NEM-HR, er der kommet styr på tingene.

Tak Nem-HR, tak for at gøre det hele så dejlig nemt!

Karina Nielsen

Call Now Button