Inkasso Service

Inkassoservice er med i prisen

Gratis Collectia Plus abonnement for Nem-HR kunder

Har du kunder som ikke betaler deres faktura rettidigt, og vil du gerne spare tiden på selv at rykke for betaling. Så overlad trygt processen til Collectia, som Nem-HR har et samarbejde med.

Du får adgang til billige kreditopslag, rykker og inkassoservice, retslig behandling og support.

Gratis abonnement som giver:

  • 100% hovedstol retur
  • Rykker og inkassoservice
  • Fast medarbejderteam
  • Adgang til billige kredittjek
  • Brugervenlig webløsning

 

Hvordan fungerer det?
Løsningen er baseret på no cure – no pay, som betyder: Ingen penge til dig – Ingen penge til Collectia. Collectia lever udelukkende af de omkostninger, gebyrer og renter din kunde pålægges og får derfor først betaling, når de henter dine penge hjem.

Sådan undgår du økonomiske tab
Lav et hurtigt kreditopslag på din kunde i Debitorlisten gennem Qatchr, inden du indgår samarbejde, og få oplyst om kunden allerede er registreret som dårlig betaler – på den måde undgår du økonomiske tab og inkassosager. Qatchr kan tilvælges på samarbejdsaftalen og du får rabat som medlem af Nem-HR.

Har du brug for en uforpligtende snak til priser, proces eller andet – så ring til Collectia på 77 30 14 80.

Vælger du enten vores Professionel-HR eller Enterprise-HR abonnement, får du helt automatisk et Collectia Plus abonnement med i prisen, og sparer derved 249,- pr. måned.

LÆS MERE OM COLLECTIA HER

Hør hvor meget du kan spare 

inkassoservice
Sending

Få gratis inkassoabonnement med Nem-HR

Bliv kontaktet af en specialist
inkassoservice
Sending

Collectia er en kombineret IT og inkassovirksomhed med speciale i inddrivelse.

Collectia hjælper alt fra små enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder og koncerner med rykker og inddrivelsesproces. De var first movers i branchen i arbejdet med big data og kunstig intelligens, som betyder, at de ved hjælp af digitale værktøjer, hvoraf flere er udviklet in-house, effektiviserer inddrivelsesprocessen samt forbedrer kundeoplevelsen, for både dig og dine kunder.

Tal med Niro

Din specialist i inkassosager

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

Smart-HR
Indberet
Ring op