Job hos nem-HR

jobopslag, job, stillingsopslag, kontorassistent, regnskab, løn, sygedagpenge, nem-HR,

Account Manager til nem-HR

HVEM ER VI?
nem-HR er den erhvervsdrivendes foretrukne servicevirksomhed inden for offentlige ydelser. Vi har mere end 17 års erfaring med håndtering og administration af offentlige ydelser. Vores spidskompetence er at afhjælpe danske virksomheder, så de slipper for NemRefusion, virk.dk og andre offentlige platforme.

Vi er en passioneret gruppe medarbejdere, som altid sidder klar ved telefon og chatten, så vi hurtigt og smidigt sikrer virksomheder den refusion de er berettiget til. Samtidig frigiver vi en masse tid til at løse deres primære arbejdsopgaver.

DIN ROLLE
Vi søger en Account Manager, der kan blive en del af vores team på vores kontor midt på Frederiksberg. Stillingen vil være fokuseret på at opbygge og fortsætte udviklingen af vores salgsportefølje. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for salg og besidder en forståelse for virksomhedsdrift. Du udmærker dig ved at være proaktiv og selv kontakte potentielle kunder telefonisk og skriftligt. Vi forventer at du har et højt drive og ikke er bange for at tage telefonen for at hive salg hjem.

Rollen kræver planlægning og drive samt høj daglig aktivitet, så praktisk erfaring fra et lignende job er et plus.

KRAV
Vi ser gerne minimum 2 års erfaring fra en lignende rolle eller stilling. Du skal være en dygtig kommunikator og have en stærk vilje til at sparke døre ind. Du skal besidde evnen til at blive hørt af kunden og have stor opmærksomhed på detaljer, da det handler om virksomheders refusioner. Erfaring inden for det kommunale er en fordel, men ikke et krav.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Konkurrencedygtig løn med let påvirkelig provision, sundhedsordning, firmaaktiviteter, iPhone og Macbook Air. Frokostordning samt ugentlig morgenmadshygge og fredagsbar. En virksomhed med søde kollegaer og altid højt humør. Flad virksomhedsstruktur med mulighed for indflydelse på både organisation, systemer og arbejdsgange.

Hvem skal jeg kontakte?
Send dit CV samt en motiveret ansøgning til vores Head of Sales and Marketing, Niro Niromand på niro@nem-hr.dk eller udfyld formularen– har du spørgsmål kan du ringe på 31 31 93 97.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Da vi ikke har travlt, tager vi os gerne tid til at finde den rette.

Jeg søger job
Maximum upload size: 268.44MB
Sending
Call Now Button