fbpx

Lønadministration

checkSpar vigtig tid på lønkørsler

checkFå en lønadministration der virker

checkHurtig og effektiv service

checkAutomatisk lønkørsel

Bliv kontaktet vedr. lønadministration
Sending

Tryghed giver ro i maven

Du får en pålidelig samarbejdspartner, når du vælger nem-HR til at varetage din virksomheds lønadministration og refusionsanmodninger i en samlet pakke!

Bred erfaring til din rådighed

Hos nem-HR varetager vi stort set alle typer administrativt arbejde for vores kunder. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Udover hjælp til at administrere dine offentlige ydelser, kan du derfor også vælge at outsource din lønkørsel til os.

Vi har mere end 17 års erfaring med håndtering af diverse administrative opgaver der vedrører driften af en virksomhed og vi forstår at sætte os ind i lige præcis din situation og tilpasse os dine ønsker og behov.

Spar op til din fritid

Som selvstændig kan det være svært at slippe arbejdet, når man kommer hjem og nogle gange kalder andre opgaver i aftentimerne. For at aflaste dig og give dig mere tid til at passe dit arbejde, kan vi også overtage administrationen af din lønkørsel.

Når du har oplyst dine medarbejderes løn, kan du overlade resten til os. Vi kan arbejde i alle økonomisystemer og varetager alt hvad der hører til lønkørsler og indberetninger til offentlige instanser såsom Feriekonto, overenskomster, barselsfonde, SKAT og ATP.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

lønadministration, løn, loen, efteruddannelse.dk, veu, veu-godtgørelse,, godtgørelse, kursus, amu-kursus, amu,

Det siger kunderne om servicen:

anmeldelses-stjerner

Et super alternativ til en dyr revisor!

“Vi har altid helliget os en fast revisor, men med NEM-HR får vi nu mere for pengene. Både lønnen køres fast, og bogføringen kører på skinner.

Har kun rosende ord om Nem-HR!”

Jesper Olesen

anmeldelses-stjerner

Dejlig service og søde mennesker

“NEM-HR klarer alt for os. Vi har altid benyttet NEM-HR når vi har skullet indhente refusion. Men nu får vi også vores lønadministration med i pakken. Vi er meget trygge ved samarbejdet.”

Bente Blome Madsen

Bliv kontaktet vedr. lønadministration
Sending
Call Now Button