“Nem-HR fjernede en tung byrde for os…”

Ved første øjekast skaber VIKA-Flyt associationer til et flyttefirma drevet af professionalisme og grundighed. Og det er ikke ubegrundet – for det er netop sådan et firma! 

Et flyttefirma med fokus på den enkelte kunde og den bedste service.

Og der er en god grund til, at VIKA-Flyt kan være så fokuserede ved hver eneste kunde og hver eneste flytning…

“Vi fandt hurtigt ud af, at de var uundværlige…”

VIKA-Flyt har eksisteret i 9 år og har pt. 14 ansatte i firmaet. For at kunne koncentrere sig om flyttearbejdet, lader de nem-HR tage sig af alt administrativt vedrørende løn, hjælp til ansættelser, refusioner etc.

“Nem-HR kom med nogle gode løsninger, som virkelig fjernede en tung byrde for en nyopstartet virksomhed, og vi fandt hurtigt ud af, at de var uundværlige!”

Som selvstændig sidder man altid med en kæmpe hovedpine over alle de administrative opgaver. Den hovedpine har nem-HR fuldstændig fjernet fra Lasse og som han selv udtrykker det:

“Jeg ville virkelig ikke være foruden nem-HR!”

Altid med et smil!

I ethvert samarbejde er en af de stærkeste faktorer, dialogen. Hvordan er kontakten? Føler man sig hørt som kunde? Føler man sig forstået?
Om selve dialogen med nem-HR siger Lasse:

“Den er præcis som den skal være. Hurtige, lette svar og telefonen bliver altid taget.”
Og han fortsætter:
“Det er så dejligt at have nogen man stoler på og ved at tingene bliver lavet – og altid med et smil!”

Tillid skabes over tid og kræver resultater. Og den tillid blev etableret ret hurtigt, netop ved en fast kontakt og en altid åben og behjælpelig telefonlinje.

Jeg vil altid anbefale dem til andre…

Og det kan jo være lidt angstprovokerende at satse på eksterne ressourcer, når det er så følsomme opgaver, der er tale om, men det afskrækkede ikke Lasse og VIKA-Flyt, som er ovenud glad og begejstret for samarbejdet:

“Fra første dag og de mange år efter har alt virket. Samtidig har jeg aldrig skulle vente på et svar. Nem-HR er der bare – og leverer varen hver eneste gang. Jeg vil altid anbefale dem til andre virksomheder – hvilket jeg faktisk også har gjort de sidste mange år”

Call Now Button