Om Nem-HR

Vi har mere end 17 års erfaring med håndtering og administration af offentlige ydelser

Vores spidskompetence er at afhjælpe din virksomhed eller dig som selvstændig, så du slipper for NemRefusion og andre offentlige platforme.

Vi er en passioneret gruppe medarbejdere, som altid sidder klar ved telefonen, så vi sikrer dig din refusion hurtigt og samtidig frigiver dig tid til dine arbejdsopgaver.

Hos os er ingen opgave hverken for lille eller for stor.

Vi yder den service vi selv drømmer om
Modtag din refusion automatisk
Vi varetager dine offentlige ydelser
Gratis rådgivning
Skal vi ringe dig op? 
Kontakt m besked
Sending

Nem-HR administrerer dine offentlige ydelser, så du har tid til at passe din virksomhed!

Vores vision er at være den bedste og mest effektive virksomhed i Danmark som på topprofessionel vis formår, at bringe administration af offentlige ydelser ind i det 21. århundrede.

Vores mission er gennem usammenlignelig service og software at forbedre arbejdsgange og administration af dagpengerefusion, VEU-godtgørelse og Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) hos små til store danske virksomheder.

Bliv kontaktet af en specialist
Kontakt m besked 2
Sending

Hvordan kan Nem-HR hjælpe dig?

Som arbejdsgiver er du forpligtet til at indberette i NemRefusion hos Virk. Det kan du nu nemt og hurtigt slippe for via vores kontaktformular, via vores mailservice eller på telefon, præcis som du finder lettest.

Vi er specialiseret i at afhjælpe virksomheder med at få struktur over deres offentlige ydelser og vi bestræber os på:

  • At bistå den, på grund af fravær, i forvejen hårdt ramte arbejdsgiver med administration af sygedagpenge eller barselsdagpenge
  • At lette administrationen hos danske virksomheder, som ønsker at videreuddanne deres medarbejdere og samtidig fokusere på deres kernekompetencer
  • At fremstå som en servicevirksomhed uden sammenligning

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Martin Rasmussen, CEO