Sygedagpenge

Klik her for at indberette fravær

Sygedagpenge på den lette måde

Er du selvstændig eller arbejdsgiver kan sygefravær være en bekostelig affære, fordi du i fraværsperioden skal dække tabt arbejdsmængde. Vi indhenter din refusion af sygedagpenge og sparer dig for både tabt refusion og tid.

I Nem-HR yder vi gratis rådgivning omkring sygedagpenge som selvstændig til alle vores kunder og vi besvarer 95 procent af vores opkald indenfor 30 sekunder!

Vi har solid erfaring med sygedagpenge og de offentlige systemer, regler og deadlines, som vi skåner dig for at skulle bekymre dig om. Vi klarer nemlig al din kontakt til de offentlige instanser og vores unikke system sikrer en komplet proces, der på dine vegne giver os det forkromede overblik i sygedagpengeadministration.

Vi skaber sikkerhed for:

  • At du som selvstændig altid får søgt din refusion af sygedagpenge til tiden
  • At du overholder statens deadlines for indberetning, så du ikke unødigt mister refusion
  • At du undgår småfejl, som på sigt kan være bekostelig for din virksomhed

Eller ring til os på: +45 31 155 155

Bliv kontaktet af en specialist
Bliv kontaktet (Sygedagpenge)
Sending
Bliv kontaktet af en specialist
Bliv kontaktet (Sygedagpenge)
Sending

Hvordan kan Nem-HR hjælpe dig?

Som arbejdsgiver eller selvstændig er du forpligtet til at indberette i NemRefusion hos Virk. Det kan du nu nemt og hurtigt slippe for.

Nem-HR sparer dig for at bruge tid og ressourcer på at søge sygedagpenge og refusion i forbindelse med sygefravær. Hvis du lægger dig syg som selvstændig, eller har en medarbejder som har haft sygefravær, kan vi hjælpe dig med det samme med at få sygedagpenge. Du indberetter ganske enkelt blot ved enten at sende os en sms, eller ved at udfylde vores onlineformular.

Er du forsikret for dine medarbejderes fravær?
Hvis ikke, er det en overvejelse værd. Læs mere om hvordan vi let ansøger om sygedagpengeforsikring her, og få sygedagpenge som selvstændig fra 1 sygedag og fra 2. sygedag for dine ansatte.

Thomas Falther

Er din specialist i sygedagpengesager

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR

Nem-HR gør dit arbejde lettere, ved at administrere din indberetning af sygdom