fbpx

VEU-godtgørelse

checkAutomatisk VEU-godtgørelse

checkHjælp til EfterUddannelse.dk

checkFå din refusion i dag

checkPris kun 175 – 350 kr.

Bliv kontaktet (VEU-godtgørelse)
Sending

VEU-godtgørelse i forbindelse med AMU-kurser

Hos nem-HR frigiver vi dig tid til dit arbejde, mens vi klarer tilmelding til kurser og/eller ansøgning om VEU-godtgørelse for dig.

Vi ved at EfterUddannelse.dk og VEU-godtgørelse kan virke uoverskueligt, når du som selvstændig eller arbejdsgiver skal søge refusion i forbindelse med AMU-kurser. Når du bruger nem-HR bliver du tilmeldt og modtager din refusion automatisk og det eneste du behøver at fokusere på, er deltagelsen på kurset.

Vi klarer al din kontakt til de offentlige instanser, samt skaber struktur for dine rutiner med de offentlige systemer. På denne måde kan vi garantere:

  • At du for fremtiden får søgt din refusion indenfor de angivne tidsrammer og deadlines
  • At du ikke unødigt mister refusion
  • At du undgår fejl ved indberetning, som på sigt kan koste din virksomhed penge

Vi anser god kundeservice for en dyd. Vi yder dagligt gratis rådgivning til vores kunder og besvarer 95 procent af vores opkald indenfor 30 sekunder.

Refusion via Kompetencefonde

Vidste du, at du kan modtage ekstra refusion? Du er berettiget til ekstra refusion, hvis du betaler til én af de mange kompetencefonde der forefindes. Dog kan det være kompliceret, at finde frem til hvad du har krav på og er ofte uoverskueligt at søge den ekstra refusion du er berettiget til.

Hos nem-HR sørger vi for, at du får refusionen udbetalt automatisk, uden selv at skulle bruge tid og energi på at søge, eller finde frem til den ekstra refusion du har krav på.

Vi kan hjælpe dig med dit NemID?

Vi kan hjælpe dig med at bestille, installere og opsætte din NemID medarbejdersignatur, hvis du ikke allerede har dette.

Indberet og få din VEU-godtgørelse nu!

Du kan nemt og hurtigt kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller på telefon. Du er også velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvor let det vil være for dig, når vi henter din VEU-godtgørelse.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat (link) eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Ring bare – Tlf. 31 155 155

– Gennemsnitlig svartid 22 sek

elev, aub, lærling, lærlingetilskud, voksenlærling, veu, veu-godtgørelse, amu, kursus, efteruddannelse.dk,

Det siger kunderne om servicen:


anmeldelses-stjerner

Tip top service!

Jeg kan stærkt anbefale Nem HR, deres service var overalt forventning samt deres effektivitet og færdighed i den enkelte opgave var meget tilfredsstillende. Det jeg bad om blev fuldført lige på stedet så bedre kunne det ikke gøres.

Linda Dervishi

anmeldelses-stjerner

Fantastisk effektiv!

Vi har benyttet nem-HR ved flere lejligheder. Det har været en fantastisk, effektiv og problemfri oplevelse.
De har klaret alle vores indberetninger, og vi har modtaget ydelserne uden problemer. Deres serviceniveau er helt i top.

Vi kan varmt anbefale nem-HR

Andrea Magnussen – IN2U Detail ApS

Call Now Button