VEU-godtgørelse

Klik her for at søge om VEU

Få hjælp til VEU-godtgørelse i forbindelse med AMU-kurser

Hos Nem-HR frigiver vi dig tid til dit arbejde, mens vi klarer tilmelding til kurser og/eller ansøgning om VEU-godtgørelse for dig.

Vi ved at EfterUddannelse.dk og VEU-godtgørelse kan virke uoverskueligt, når du som selvstændig eller arbejdsgiver skal søge refusion i forbindelse med AMU-kurser. Når du bruger Nem-HR, bliver du tilmeldt og modtager din refusion automatisk, og det eneste du behøver at fokusere på, er deltagelsen på kurset.

Vi klarer al din kontakt til de offentlige instanser, samt skaber struktur for dine rutiner med de offentlige systemer. På denne måde kan vi garantere:

  • At du for fremtiden får søgt din refusion indenfor de angivne tidsrammer og deadlines
  • At du ikke unødigt mister refusion
  • At du undgår fejl ved indberetning, som på sigt kan koste din virksomhed penge

Vi anser god kundeservice for en dyd. Vi yder dagligt gratis rådgivning til vores kunder og besvarer 95 procent af vores opkald indenfor 30 sekunder.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Bliv kontaktet (VEU-godtgørelse)
Sending

Modtag VEU-godtgørelse automatisk

Bliv kontaktet af en specialist
Bliv kontaktet (VEU-godtgørelse) 2
Sending

Vi hjælper også med at søge refusion via din kompetencefond

Vidste du, at du kan modtage ekstra refusion? Du er berettiget til ekstra refusion, hvis du betaler til én af de mange kompetencefonde der forefindes. Dog kan det være kompliceret at finde frem til, hvad du har krav på, og det er ofte uoverskueligt at søge den ekstra refusion, du er berettiget til.

Hos Nem-HR sørger vi for, at du får refusionen udbetalt automatisk uden selv at skulle bruge tid og energi på at søge eller finde frem til den ekstra refusion, du har krav på.

Indberet og få din VEU-godtgørelse nu!

Du kan nemt og hurtigt kontakte os via vores kontaktformular, via mail eller på telefon. Du er også velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvor let det vil være for dig, når vi henter din VEU-godtgørelse.

Line Duncan

Din specialist i VEU-godtgørelse

Har du spørgsmål, eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 31 155 155.

Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR