Voksenlærling

Hos Nem-HR gør vi det nemt for dig, når du skal søge voksenlærlingetilskud for din voksenlærling!

Som arbejdsgiver har du mulighed for at ansætte en voksenlærling til det, der er svarende til mindstelønnen for ufaglærte inden for faget og få løntilskud til den ansatte.

Refusion til voksenlærling

Har din virksomhed en voksenlærling kan det dog være kompliceret og virke uoverkommeligt at søge den refusion din virksomhed er berettiget til. Men bliver den ikke søgt korrekt og rettidigt kan den desværre gå tabt.

Voksenlærling – få overblik og overskud

Ønsker du at få overblik og blot at overlade refusionsanmodningerne for din voksenlærling til nogle andre, er du kommet til det rette sted.

Hos Nem-HR kan vi hjælpe dig ved at lave godkendelsesansøgningen og søge refusionen for dig. Således kan du modtage voksenlærlingetilskuddet automatisk uden at skulle bruge unødig tid og ressourcer i din arbejdstid.

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Bliv kontaktet (Voksenlærling)
Sending

Overhold de skarpe deadlines for godkendelse og refusion med Nem-HR

Bliv kontaktet af en specialist
Bliv kontaktet (Voksenlærling) 2
Sending

Hvornår kan min virksomhed få tilskud til sin voksenlærling?

En virksomhed kan modtage løntilskud til voksenlærling i de perioder, hvor voksenlærlingen er i praktik i virksomheden. Når voksenlærlingen er på skole, kan du som arbejdsgiver modtage lønrefusion fra AUB. Nærmere information om tilskud til voksenlærling og rater kan variere – hos Nem-HR besvarer vi dine spørgsmål vedrørende lønrefusion til din voksenlærling.

Indberet og få dine penge nu!

De skarpe deadlines for godkendelse og refusion gør det vigtigt, at få styr på hele lærlingeforløbet. Det kan du nemt og hurtigt få via vores kontaktformular, via mail eller på telefon.

Line Duncan

Din specialist i voksenlærlingetilskud

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Med venlig hilsen

Team Nem-HR