fbpx

Voksenlærling

checkFå voksenlærlingetilskud automatisk

checkFå din refusion uden problemer

checkSpar tid og penge

checkIndberet og få dine penge nu

Bliv kontaktet (Voksenlærling)
Sending

Hos nem-HR gør vi det nemt for dig, når du skal søge voksenlærlingetilskud til din voksenlærling!

Som arbejdsgiver har du mulighed for at ansætte en voksenlærling til det, der er svarende til mindstelønnen for ufaglærte inden for faget og få løntilskud til den ansatte.

Refusion til voksenlærling

Har din virksomhed en voksenlærling kan det dog være kompliceret og virke uoverkommeligt at søge den refusion din virksomhed er berettiget til,. Men hvis den ikke bliver søgt korrekt og rettidigt kan den gå tabt.

Voksenlærling – forløbet skal godkendes

Vidste du at forløbet for en voksenlærling skal godkendes hos jobcentret i arbejdsgiverens bopælskommune, før din virksomhed kan modtage lønrefusion? Dette er afgørende og skal afklares hurtigst muligt, hvis du vil undgå at miste refusion.

Ønsker du at få overblik og blot at overlade refusionsanmodningerne for din voksenlærling til nogle andre, er du kommet til det rette sted.

Hos nem-HR kan vi hjælpe dig ved at lave godkendelsesansøgningen og søge refusionen for dig. Således kan du modtage voksenlærlingetilskuddet automatisk uden at skulle bruge unødig tid og ressourcer i din arbejdstid.

Hvornår kan min virksomhed få tilskud til sin voksenlærling?

En virksomhed kan modtage løntilskud til voksenlærling i de perioder, hvor voksenlærlingen er i praktik i virksomheden. Når voksenlærlingen er på skole, kan du som arbejdsgiver modtage lønrefusion fra AUB. Nærmere information om tilskud til voksenlærling og rater kan variere – hos nem-HR besvarer vi dine spørgsmål vedrørende lønrefusion til din voksenlærling.

Indberet og få dine penge nu!

De skarpe deadlines for godkendelse og refusion gør det vigtigt, at få styr på hele lærlingeforløbet. Det kan du nemt og hurtigt få via vores kontaktformular, via mail eller på telefon.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller andet vi skal tage stilling til, kan du med fordel skrive til os på vores chat eller ringe til os på telefon 31 155 155. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse!

Voksenlaering, AUB, VIRK, nemrefusion

Ring bare – Tlf. 31 155 155

– Gennemsnitlig svartid 22 sek

Det siger kunderne om servicen:


anmeldelses-stjerner

Nem og pålidelige service

Nem og pålidelig service
Vi har brugt nem-HR i forbindelse med barsel og sygdom. De indberetter og overholder alle deadlines, så man ikke selv skal tænke på det i en travl hverdag.
Hvis der har været spørgsmål, har de altid være behjælpelige.
Vi vil fortsat benytte os af nem-HR’s service.
Så hvis man søger en nem og pålidelig service, er nem-HR en super løsning.

Pia Pedersen

anmeldelses-stjerner

Service i topklasse!

Jeg har brugt nem-HR til refusion af syge og barselsdagpenge og andre ting i mange år.
De er altid klar ved telefonen og på mail så jeg får hurtig svar, og kan gå helt udenom det offentlige og det tidsspilde der er forbundet med disse opgaver.
Jeg har for nyligt også lagt mit regnskab og løn hos dem for at få samlet det hele, også her må jeg give nem-HR topkarakter.

Jeg ville aldrig tvivle med at anbefale nem-HR til andre. Kan VARMT anbefales!!!

Kim Ravn Olesen

Call Now Button